Evenimente

Deschidem seria de Workshop-uri de  Medicină Tradițională Chineză „Înțelege-ți corpul”.

În aceste workshopuri veți afla despre beneficiile de necontestat ale medicinii tradiționale chineze, noțiuni mai simple sau mai complexe pe care le veți putea pune în practică. Veți înțelege mai bine despre funcționarea unitară a  organismului – corp, minte, spirit, emoție și care este sursa dezechilibrelor voastre.

Vom începe cu tema „Tipuri Constituționale în Medicina Tradițională Chineză”  Sâmbătă  8.10. 2016 la Perfectmed- strada Carol Davila nr 33, ap 2, ora 10.30. 

Sper să ne adunăm un grup de curioși entuziaști și să aflați despre cum sunt clasificate constituțiile în Medicina tradițională chineză, ce vă spun despre dezechilibrele fizice, emoționale, psihice  la care sunteți predispuși și cum le puteți corecta.

constitutii

Vă aștept cu drag,

Dr. Cristina Hanganu

Atelier de Medicină Tradițională Chineză – 22 nov. 2014

atelierIarna este anotimpul care poarta energia elementului Apa – in concepția medicală chineză. Este o perioada de odihnă, de hiberare, perioadă în care natura însăși se retrage și se incarcă cu energie pentru un nou ciclu de anotimpuri. Pentru noi, este perioada în care să profităm de nopțile lungi, de liniște și nemișcare, să reflectăm și să ne conectăm cu miezul nostru- cu “sămânța” noastra interioara, cu potențialul ei de creștere.
Vă invit la atelierul “Sănătatea Iarna”- al doilea atelier de Medicină Tradițională Chineză- să învățăm cum să profităm cât mai bine de ofertele sezonului, cum să păstrăm balanța în dietă, în stilul de viață și cum să atingem atât de doritul echilibru psihoemoțional în zilele reci de iarnă.

Va astept cu drag,  dr. Cristina Hanganu

Atelier Medicina Traditionala Chineza

Octombatelierrie este luna in care toamna isi face intrarea- frumoasa si linistita. Este perioada in care natura da drumul frunzelor, pasarilor, vremii calde si insorite si incepe sa se pregateasca pentru hibernarea de iarna. In Medicina Tradidionala Chineza (MTC)- aceasta peroioada corespunde energetic- Metalului. Toamna este momentul in care este bine sa ne echilibram depresiile, tristetile, nostalgiile, bolile respiratorii si parte din cele digestive.
Va invit la atelierul “Sanatatea toamna”- unde vom discuta despre cum sa profitam cat mai bine de acest anotimp din punctul de vedere al dietei, al stilului de viata si al echilibrului psihosomatic si spiritual.
Va fi un bun prilej sa ne cunoastem si sa aflati despre profilul dumneavoastra constitutional- conform MTC si care este cea mai potrivita dieta pentru dumneavoastra si cel mai potrivit stil de viata in aceasta toamna si- in general.

Va astept cu drag,
Dr. Cristina Hanganu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s